fbpx
Megategel; kleinste kamertje

Megategel; kleinste kamertje

Het toilet, vaak het kleinste kamertje in huis, krijgt vaak de minste aandacht bij de inrichting en dat is zonde. Ook uw toilet verdient een stijlvolle inrichting volgens de laatste trends.

Een wandcloset is tegenwoordig niet meer weg te denken uit moderne interieurs. Dit type toilet, dat aan de muur wordt bevestigd oogt strak en luxe. Het biedt ook praktische voordelen: het neemt minder ruimte in beslag en is hygiënischer doordat u gemakkelijker rondom kunt schoonmaken. Voor kleinere ruimtes zijn er verkorte wandclosets, waarbij de zitting hetzelfde blijft, maar de pot korter is, wat tot wel 6 centimeter aan ruimte bespaart. Een innovatieve keuze is het turboflush toilet, dat hygiëne en efficiëntie combineert. Dankzij het spoelrandloze ontwerp wordt water snel en spatvrij geleid, wat het toilet eenvoudig schoon te maken maakt. Bovendien bespaart u water: het turboflush systeem verbruikt slechts 3 tot 4,5 liter per spoelbeurt, vergeleken met de traditionele 6 tot 8 liter.

Maak uw toiletontwerp compleet met een stijlvolle bedieningsplaat. Kies uit trendy materialen zoals koper, zwart, chroom of hout, en selecteer de vorm die het beste bij uw interieur past.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 16 • Tel. 0229 – 23 95 26 • www.metmega.nl