fbpx
Parket Floors & More; een begrip

Parket Floors & More; een begrip

Wat begon als een kleine onderneming onder leiding van eigenaar Armand Weldam in een loods aan De Oude Veiling, is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met een uitgebreide showroom aan de Doctor C.J.K. van Aalstweg 10E.

Naast parketvloeren biedt Parket Floors & More nu een breed assortiment aan pvc- en laminaatvloeren, tapijten, raamdecoratie, zonwering, insectenwering, vloerkleden, behang, meubels, woonaccessoires en op maat gemaakte kasten. Voor wie op zoek is naar een nieuwe vloer of een compleet nieuw interieur, is dit het juiste adres. 

Armand, die al sinds zijn 16e in de vloerbranche werkt, deelt zijn kennis en passie met het team van interieurspecialisten. Zij staan zes dagen per week klaar en kunnen zowel stylingadvies als technische ondersteuning bieden. De showroom van 1.250 m² is de grootste in de regio. Kwaliteit en service staan bij Parket Floors & More centraal. 

Het ervaren montage- en stoffeerteam zorgt voor een perfecte afwerking, zowel bij particulieren als bedrijven. Met eindeloze mogelijkheden past het bedrijf zich volledig aan de wensen van de klant aan.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 10E • Tel. 0229 – 50 45 52 • www.parketfloors.nl