fbpx
Swiss Sense; slaapadvies

Swiss Sense; slaapadvies

Bij Swiss Sense bieden ze u de zekerheid van een goede nachtrust, gecombineerd met het beste productadvies. Daarom mag u 90 nachten proefslapen op het nieuwe bed of matras. Bent u na die periode toch niet helemaal tevreden? Geen probleem, samen wordt er een oplossing gevonden die geruststelt. Daarnaast biedt Swiss Sense uitgebreide garanties, zoals 25 jaar garantie op frame- en veerbreuk, zodat u jarenlang zonder zorgen kunt slapen.

Goed slapen gaat verder dan alleen een comfortabel bed. Daarom coacht Swiss Sense u met persoonlijk slaapadvies en worden er tips en tricks gedeeld voor een betere nachtrust. Alle bedden kunnen volledig naar wens worden samengesteld in stijl, comfort en budget. 

De vakkundige beddenmakers zorgen ervoor dat het bed aansluit bij uw smaak en dat het optimale ondersteuning biedt voor uw lichaam. De nachtrustbezorgers leveren het nieuwe bed gratis, monteren het vakkundig en nemen al het verpakkingsmateriaal mee. Oude matrassen worden duurzaam hergebruikt in samenwerking met Matras Recycling Nederland.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 10D • Tel. 0229 – 26 75 36 • www.swisssense.nl