fbpx
Leen Bakker; warm wonen

Leen Bakker; warm wonen

Breng dit najaar sfeer en warmte in huis met de Warm Wonen collectie van Leen Bakker. Deze collectie combineert de rijke, aardse tinten van de herfst met de luxe glans van goud. Warme houttinten, gecombineerd met oranje en rode accenten, vormen de perfecte ingrediënten voor een knusse en gezellige sfeer in huis.

Laat u inspireren door de retro charme van vroeger en creëer een warm thuis met de kleuren van het seizoen. Geniet van de koude avonden onder een heerlijk plaid, of kies voor een XXL plaid om helemaal in weg te kruipen. Dit is de ultieme manier om een knusse cocon te creëren tijdens de wintermaanden. 

Op zoek naar een kast met een luxe uitstraling? Kast Imre biedt de perfecte opbergoplossing en voegt een retro touch toe aan uw interieur. Met houten pootjes, walnootkleurige afwerking en verticale houten panelen brengt deze kast warmte en elegantie in uw woning. 

Combineer natuurlijke materialen zoals hout met luxe accenten zoals goud en rijke stoffen. Voeg zachte kussens en plaids in herfsttinten toe aan uw bank voor een stijlvol en warm gevoel. Maak uw huis opgeruimd en gezellig met stijlvolle opbergoplossingen!

Dr. C.J.K. van Aalstweg 15A • Tel. 0229 – 26 60 77 • www.leenbakker.nl