fbpx
Beter Bed; kasten en accessoires

Beter Bed; kasten en accessoires

De slaapkamer is natuurlijk een plek om te slapen, maar er gebeurt veel meer. Het is een ruimte voor opbergen, aankleden, ontspannen, tv kijken, lezen, en zelfs gezinsactiviteiten zoals ontbijt op bed en spelletjes met de kinderen. Om aan al deze wensen te voldoen, biedt Beter Bed naast bedden ook een breed assortiment slaapkamermeubels en accessoires.

Een goede kledingkast is essentieel, passend bij de stijl van uw slaapkamer en groot genoeg voor al uw kleding, handdoeken en beddengoed. Beter Bed heeft diverse kledingkasten, nachtkastjes en commodes. Kies een kast met fronten van hout, glas, spiegel of hoogglans in kleuren zoals wit of eiken. Voor ruime slaapkamers zijn draaideurkasten ideaal, terwijl schuifdeurkasten beter passen in kleinere ruimtes.

Personaliseer uw kast met vakken, lades, legplanken of hangruimte, zodat al uw spullen een plek vinden. Praktische accessoires zoals kastverlichting, spiegels, mandjes en schoenenrekken maken uw kast compleet en stijlvol.

Bij Beter Bed letten ze op details die sfeer brengen, zoals nachtlampjes, spiegels, spreien, plaids en vloerkleden. Kinderen, volwassenen en senioren hebben verschillende behoeften en stijlen. Daarom biedt Beter Bed speciale collecties die aansluiten op elke levensfase, van speelse kinderkamers tot comfortabele seniorenslaapkamers.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 12, T. 0229-271884, www.beterbed.nl