fbpx
Haco;  kom kennis maken

Haco; kom kennis maken

Haco is al bijna 55 jaar een familiebedrijf en specialist op het gebied van wonen en slapen. Het bedrijf maakt zijn klanten blij met stijlvolle meubels van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daarnaast zorgen de grote voorraden ervoor dat klanten snel van hun nieuwe meubels kunnen genieten.

Bij Haco is iedereen welkom in de trendy winkels. De kracht van het bedrijf ligt in het ontwikkelen van betaalbare meubels, bedden en accessoires, die snel worden geleverd uit de ruime voorraad.

Elke winkel is een unieke wereld op zich, met een showroom waarin de meubelen prachtig worden uitgestald in kleine kamers. Zo kunt zich echt voorstellen hoe de meubels in uw eigen huis zouden staan.

Onder leiding van de vierde generatie heeft de groei en modernisering van het bedrijf doorgezet. Met inmiddels meer dan 30 winkels in Nederland en een aantal meubelzaken in Spanje, heeft Haco een indrukwekkende expansie doorgemaakt en is Haco altijd dichtbij.

Benieuwd geworden naar de winkel in Hoorn? Kom dan langs op het Hof van Hoorn en bekijk de prachtige winkel en het uitgebreide aanbod!

Dr. C.J.K. van Aalstweg 10E • Tel. 0229 – 82 04 28 • www.haco.nu