fbpx
Leen Bakker; sfeervolle hal

Leen Bakker; sfeervolle hal

De hal is de eerste ruimte die u ziet wanneer u een huis binnenkomt, en niets is fijner dan thuiskomen in een sfeervolle omgeving. Hoewel de hal vaak klein is, kunt u deze op een creatieve en functionele manier inrichten. Hier zijn enkele handige tips om uw hal gezellig en praktisch te maken.

Gebruik lichte kleuren op de muren en vloer om uw hal groter te laten lijken. Een spiegel kan daarnaast een ruimtelijk en lichter effect creëren. Naast een mooi design is voldoende opbergruimte ook belangrijk. Een ingebouwde schoenenkast of een volledige kastenwand helpt u om jassen, tassen en schoenen netjes op te bergen. Door de kasten in dezelfde kleur als de muren te houden, vallen ze minder op.

Heeft u geen ruimte voor een kast? Plaats dan een halbankje waar u uw schoenen onder kunt zetten en op kunt zitten tijdens het aan- of uittrekken van schoenen. Dit kan zelfs een blikvanger in uw interieur worden.

Voor smalle, lange hallen kunt u wanddecoratie of behang met een verticaal patroon gebruiken om de ruimte groter te laten lijken. Een kapstok aan de muur of vrijstaand houdt de hal opgeruimd, en met de juiste verlichting geeft u de hal direct een persoonlijke en sfeervolle uitstraling.

Meer inspiratie nodig? Bezoek de winkel op het Hof van Hoorn!

Dr. C.J.K. van Aalstweg 15A • Tel. 0229 – 26 60 77 • www.leenbakker.nl