fbpx
Profijt; barkrukken

Profijt; barkrukken

Ontdek de nieuwste barkrukken Monetta, Lema en Norlina bij Profijt Meubel Hoorn. Deze barkrukken zijn direct uit voorraad leverbaar, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop. Met hun verhoogde zitpositie creëren ze een informele en gezellige sfeer, perfect voor ontbijttafels, keukeneilanden of bar- en bartafelopstellingen.

De Monetta barkrukken zijn verkrijgbaar in de trendy stof teddy en in de kleuren clay en stone, met een elegant zwart metalen frame. De Lema barkrukken zijn verfijnd, verkrijgbaar in stof adore sand en clay, met een zwart metalen frame. De Norlina barkrukken zijn een andere opvallende toevoeging, beschikbaar in de stoffen enjoy pebble en clay, met een zwart metalen frame. 

Met verstelbare hoogte en variabele zithoogte bieden ze het ultieme comfort voor de eet- of ontspanningsruimte. Bij aanschaf van een nieuw zitmeubel kunt u bij Profijt voor een meerprijs een aanvullende full service afsluiten! Hiermee hoeft u zich de komende 5 jaar geen zorgen meer te maken over service en garantie. 5 jaar service op vlekken, beschadigingen en calamiteiten!

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C • Tel. 0229 – 28 51 90 • www.profijtmeubel.nl