fbpx
Profijt Meubel; sale

Profijt Meubel; sale

Dit is uw kans om uw interieur een frisse, nieuwe uitstraling te geven met stijlvolle meubels tegen lage prijzen. De uitlopende collecties en showroommodellen moeten plaatsmaken voor de nieuwe collectie en u kunt nu nog profiteren van kortingen tot wel 50%.

Bij Profijt Meubel Hoorn vind je alles wat je nodig hebt om je huis sfeervol en comfortabel in te richten. Of je nu op zoek bent naar een knusse bank, een trendy eettafel, of decoraties om je huis helemaal af te maken, bij ons ben je aan het juiste adres.

Wat de meubelen extra bijzonder maakt, is dat u veel items volledig naar eigen smaak kunt samenstellen. En omdat u bij Profijt Meubel altijd verzekerd bent van de laagste prijs, snelle levering en volledige garantie, kunt u hier met een gerust hart shoppen. Veel van de meubelen zijn bovendien direct uit voorraad leverbaar, zodat u snel kunt genieten van de nieuwe aankoop.

Bezoek Profijt Meubel Hoorn en laat u inspireren. De medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte meubels voor uw huis. Wacht echter niet te lang, want de voorraad raakt snel op en OP = OP.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C, T. 0229-285190, www.profijtmeubel.nl