fbpx
 Profijt Meubel; Yukom hoekbank

 Profijt Meubel; Yukom hoekbank

Stel u voor: een gezellige avond met het gezin, comfortabel uitgestrekt op de hoekbank Yukom, terwijl u samen geniet van een goede film of gewoon elkaars gezelschap.

De hoekbank Yukom is de perfecte combinatie van stijl en ontspanning. Deze royale bank, bekleed met een moderne groene ribstof, voegt een eigentijdse en comfortabele touch toe aan uw interieur. Met een diepe zit, ideaal om heerlijk te ontspannen na een lange dag, en losse zit- en rugkussens die zorgen voor extra comfort en flexibiliteit, is de Yukom de ultieme plofbank. De zitting is gevuld met hoogwaardig HR-schuim, wat garant staat voor een stevige maar comfortabele zit die zijn vorm behoudt. De iets zachtere rugkussens bieden de perfecte ondersteuning voor een optimale ontspanning.

Bij Profijt Meubel Hoorn kunt u de Yukom hoekbank helemaal naar uw smaak samenstellen. Kies uit diverse kleuren en stoffen om de bank perfect af te stemmen op uw interieur. Bezoek Profijt Meubel Hoorn en ervaar zelf het comfort van de hoekbank Yukom. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden. De deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw ideale opstelling.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C • Tel. 0229 – 28 51 90 • www.profijtmeubel.nl