fbpx
EP:Beerepoot; scoor een gratis product

EP:Beerepoot; scoor een gratis product

Omdat de Olympische Spelen in Parijs zijn gestart kunt u nu bij EP:Beerepoot medailles scoren! Koop nu een product met een gouden, zilveren of bronzen medaille en ontvang een gratis product naar keuze uit het bijbehorende medaille-cadeaupakket. 

Een groot aantal artikelen in de winkels van EP:Beerepoot zijn voorzien van een gouden, zilveren of bronzen medaille, helemaal in stijl met de komende Olympische Spelen. Maar dat niet alleen… Deze medailles staan ook voor het prijzenpakket dat bij het product hoort. Koopt u bijvoorbeeld een product dat is voorzien van een gouden medaille, dan mag u een gratis product kiezen uit het gouden cadeaupakket. Deze bestaat o.a. uit een Sonos Ace, Dyson Airwrap en KitchenAid keukenmachine. De waarde van een gratis product loopt op tot wel €499! Profiteer nu van de Olympische Spelen bij EP:Beerepoot en scoor een gratis product.

Voor het beste advies, een goede prijs en een ruime keuze kunt u altijd terecht in de winkels van EP:Beerepoot. De filialen Hoorn en Bovenkarspel zijn op donderdagavond geopend en ons filiaal in Hoorn is ook elke zondag geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Kijk voor al onze openingstijden op www.epbeerepoot.nl