fbpx
Profijt; Verdio programma

Profijt; Verdio programma

Ontdek het Verdio woonprogramma. Het woonprogramma is ontworpen met oog voor detail en gebruiksgemak, zodat je niet alleen iets moois, maar ook iets praktisch in huis haalt.

Creëer een samenhangend interieur door verschillende stukken uit de serie te combineren. Zo past het wandmeubel perfect bij het dressoir, en sluit de opbergkast naadloos aan op de TV-meubels. De mooie materialen en afwerkingen zorgen ervoor dat je interieur er stijlvol uitziet.

Alle Verdio meubels worden knock-down geleverd, wat betekent dat je ze zelf kunt monteren met behulp van duidelijke instructies. De TV-wandkasten en TV-meubels zijn uitgerust met kabeldoorvoeren voor een nette afwerking van je media-apparatuur. Het dressoir heeft een afsluitbare ronde opening in het bovenblad en een gat in de achterwand voor kabeldoorvoer.

Alle deuren, kleppen en laden in de Verdio serie zijn voorzien van softclose, wat zorgt voor een stille en soepele sluiting. De meubels zijn uitgevoerd in melamine, een kras-, slijt- en stootvast materiaal dat eenvoudig te onderhouden is en de uitstraling van massief hout heeft.

Met het Verdio woonprogramma creëer je een stijlvol interieur dat zowel functioneel als gemakkelijk te onderhouden is. Of je nu kiest voor een wandmeubel, dressoir of TV-meubel, elke keuze biedt kwaliteit en een moderne uitstraling voor je woning.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C, T. 0229-285190, www.profijtmeubel.nl