fbpx
Swiss Sense; snel leverbaar

Swiss Sense; snel leverbaar

Heeft u snel een bed nodig omdat u bijvoorbeeld binnenkort gaat verhuizen? Bij Swiss Sense vindt u een collectie boxsprings die snel geleverd kunnen worden. Deze boxsprings zijn nieuw en direct uit voorraad leverbaar. Omdat ze scherp geprijsd zijn, gaat de voorraad snel. De aanbieding geldt dus zolang de voorraad strekt.

Deze boxsprings zijn snel leverbaar omdat de beschikbare opties al op voorraad zijn. Binnen enkele weken heeft u een compleet bed in huis, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U kunt kiezen uit diverse opties die aansluiten op uw persoonlijke wensen en slaapkamerstijl. Er zijn verschillende afmetingen, stofuitvoeringen en matrashardheden beschikbaar. Ook kunt u kiezen voor een boxspring met opbergruimte.

Vindt u de stijl van een boxspring aantrekkelijk, maar zijn de beschikbare opties niet precies wat u zoekt? Bekijk dan de volledige boxspring collectie op de website. Hier vindt u nog meer opties. Wilt u proefliggen? Bezoek dan de winkel op het Hof van Hoorn, waar de slaapadviseurs u graag helpen.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 10D, T. 0229-267536, www.swisssense.nl