fbpx
GAMMA; bbq kopen

GAMMA; bbq kopen

Niets zo lekker als heerlijk ontspannen buiten eten klaarmaken en er samen van genieten. Dat kan op veel verschillende manieren. Bij GAMMA vindt u een assortiment barbecues van vertrouwde merken zoals Weber, Barbecook en Campingaz, geschikt voor diverse behoeften en voorkeuren.

Of u nu een traditionele houtgestookte barbecue zoekt of één die op gas of elektriciteit werkt, bij GAMMA gaat u het vinden. Check de bbq’s in de winkel op het Hof van Hoorn. Ook bbq accessoires koopt u bij GAMMA.

Heeft u al een barbecue zorg dan dat u de juiste accessoires heeft. Er is meer dan u denkt, en het maakt uw bbq een stuk leuker en makkelijker als u een handige barbecuestarter, worstentang, lekbakje of paar barbecuehandschoenen hebt.

Smoker bbq
Voor de mensen die van een extra rooksmaak in het eten houden en dus een smoker bbq hebben: de houtsnippers in uw smoker bepalen in hoge mate uw smaak. En dus maakt het nogal uit welke ‘smaak’ snippers u in uw bbq doet. Er zijn bijvoorbeeld verschillende Weber houtsnippers voor de smoker. Probeer ze uit op uw vlees, vis én groente.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 6, T. 0229-218135, www.gamma.nl